Prodat Sklad, Versoix, Ginevra, Švýcarsko, USCITA CASELLO AUTOSTRADALE A4 TO-MI-CARISIO

Prodat - Cod. 27371

  • Typologie: Sklad
  • Oblast: 2700 m²
  • Pocet pokoju: 10
  • Podlazí: 1

Jsem v kontaktu s majitelem průmyslového objektu 2700 metrů čtverečních s celkovou obytnou dvoře MQ. 4000, které by prodat nemovitost. Frakcionovaný v katastru nemovitostí je určen pro fotovoltaické elektrárny se nachází na sjezdu z dálnice A4 TO-MI Carisio. Máme zájem o to, jak a schopnosti dát mandát k prodeji. Pro více informací prosím kontaktujte prostřednictvím e-mailu opouští svou adresu. S pozdravem.
V obci vedle dálnice A4 Turín-Milán výstupu Carisio nabídka k pronájmu (v bodě splátkovém) logistické platformy se skládá ze dvou hlavních sálů a postranní chodby používané k vykládání logistiku nákladní dopravy celkem Sq. 2700, které se vztahuje místní chladírenské, WC, bojler, kompresor místnost, zásobování průmyslové vody. Velký venkovní prostor cca m². 4000 proměnila v příjezdové cesty a parkovací místo pro manévrování nákladních automobilů. Možnost rozbití / rozšíření místní interiéru. (Vynikající řešení pro platné smlouvy). V případě zájmu prosím kontaktujte prostřednictvím e-mailu a zanechání vzkazu.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Ad Přidal Soukromé
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB