Prodat Hrad, Münsingen, Berna, Švýcarsko, Belpbergstrasse 81

Prodat - Cod. 29284

  • Typologie: Hrad
  • Oblast: 16824 m²
  • Pocet pokoju: 19
  • Podlazí: 3 Gebäude
  • Majetkové poměry: Good

Místo:

Krásná zámek v Berner Country House Hotel se nachází na jižním okraji Münsingen mezi Bern a Thun. Přístup je zdarma na všech stranách chráněném přes provozu (slepé uličky) a přes staré stromy vhled do majetku nenápadně.

Jedinečnou vlastností s celkem 4 budovách, 20 pokojů a bazénem, ​​se vyznačuje tím, ničím nerušený výhled na Bernské Alpy, obří houpačce (16'824 m2) s prostornou zahradou s biotopu, samostatné kapr rybník, velký zeleninové zahrady, jízda na pastvě a jízdu na stáje.

Dobrá dostupnost na MHD místní autobusové a vlakové nádraží. Každých 30 minut vlakem do Bernu a Thun. Stanice pěšky za 10 minut chůze, Bern-Belp letiště za 15 minut.


4 budovy:

hlavní budova
Příjemná vila v Berner venkovském stylu s velkým vstupem do nádvoří, které je domovem 10 pokojů resp.12 pokojů. Velké pokoje s velkorysou výškou stropu, z nichž velký obývací pokoj a Rytířský sál jako místnost strany, 3 koupelny a 2 extra toalety a velký vinný sklep a zeleniny sklep dokončení této nádherné budově. Připojené k budově je luxusní bazén, který může být otevřen v létě s velkými okny s výhledem do zahrady. Dále, tam je idylické, velká terasa se vzrostlými stromy. Garáž hlavní budovy se mohou ubytovat 3 auta. Dům má sklepní poloviny.

Přístavby:
Tato stavba se skládá z 3-pokojový byt, velkorysý 5,5-pokojový mezonetový byt s galerií, 2 koupelny, WC a WC pro hosty. Dům má vlastní zahradu se dvěma terasami a balkony, 2 garáž.

stodola:
2 koňské boxy a spustit, stabilní a sedlárně. Mohl by být převedeny použití k obytným účelům.

paměť:
Věk Ementál paměť rozšířena.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB