Prodat Čtyřpokojový, Zurich, Zurigo, Švýcarsko, Zurich

Prodat - Cod. 27609

  • Typologie: Čtyřpokojový
  • Oblast: 200 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 1

Krásný byt na jezeře nedaleko Curychu

Tento prostorný penthouse v moderním stylu, s nádherným výhledem na jezero se nachází v módní oblasti - Commune Gersau - na břehu jezera Lucern, který je také nazýván "Čtyři Zalesněný-Cantons Lake", v 60 kilometrů od Curychu a letiště Curych.
Jedinečná poloha zajišťuje vysokou úroveň požadovaných služeb: promenáda, půjčovna loděk, mini-trajekt nádraží, nákupní centra, restaurace, školy, sportovní centra jsou v bezprostřední blízkosti. Malý lyžařský areál se nachází 15 minut jízdy autem.
Objekt má zvláštní kvótu na nákup rezidenčních nemovitostí nerezidenty Švýcarska. Je to ideální příležitost pro ty, kteří často navštěvují Zurich nebo Zug, ale nemá povolení k pobytu.
Přístřešek se nachází v luxusní moderní rezidenci, která byla postavena před třemi lety podle nejnovějších ekologických a energeticky úsporných norem. Design a kvalita povrchové úpravy interiéru jsou vyráběny v univerzálním mezinárodním stylu a splňují nejvyšší očekávání.
Byt je v perfektním stavu a zahrnuje: velký obývací pokoj, otevřený prostorný světlý obývací pokoj s moderními panoramatickými okny a vstupem na terasu, dobře vybavenou kuchyň s elegantním výhledem na jezero, 3 prostorné ložnice s vestavěnými skříněmi a koupelny.
Moderní interiéry, vypracoval se velmi podrobně, stejně jako vysoké stropy poskytují maximální prostor a slunečním zářením.
Jedinečná poloha téměř na jezeře, expozice na jih, panoramatických oken a velkou terasou zajistit skvělý výhled na jezero, alpskými masivy a okolní krásnou krajinu.
Surface. - 200 metrů čtverečních
Pokoj - 5,5
Cena - 2 300 000 CHF

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB